Головна Новини У Тернополі неуважний водій мало не розчавив автівкою матір з двома малюками

У Тернополі неуважний водій мало не розчавив автівкою матір з двома малюками

Тернополянка Тетяна Сенишин каже, що аж тепер зрозуміла зміст слів «підкошуються ноги». Вона з двома дітьми мало не потрапила під колеса автомобіля.

– З чотирирічною дочкою і п’ятимісячним немовлям у слінгу переходила дорогу біля кафе «Барбареско», – розповідає схвильована жінка. – Йшла по пішохідному переходу. І тут хтось виїжджає заднім ходом з парковки «Барбареско». Марку машини, яка їхала прямо на нас, не запам’ятала, темного кольору, довга, типу passat. Вважаю, що водій просто не дивився в дзеркало заднього виду. Врятувало те, що інший водій, який нас пропускав, сигналив, щоб нас просто не задавили, пише ПроТе

Тетяна каже, що її дуже здивувала відповідь неуважного водія.

– Машина зупиняється біля самої коляски, – продовжує вона. – Я ще копнула її в бампер. Починаю кричати, а водій відчинив вікно і каже: «Я вас не бачив». І поїхав собі далі. Водій – молодий хлопець. Мав би як мінімум вибачитись і спитати, як ми себе почуваємо. Тим паче він бачив, що я відразу присіла до дитини і розпитувала, чи все добре. Далі я змогла пройти 20 метрів. Ноги не несли, а сльози котилися градом. З нами, на щастя, все окей. Зробила висновок, що неадекватів у нас дуже багато. Треба берегти себе і близьких.