Головна Новини У Тернополі на стихійному ринку продають домашніх тварин з кліщами і блохами

У Тернополі на стихійному ринку продають домашніх тварин з кліщами і блохами

Тернополянка Світлана Гриневич розповіла, як днями придбала кошеня на славнозвісному стихійному ринку, що на перехресті вулиць Живова і Шептицького. Каже, друзі її попереджували, що не варто там брати тваринку. Проте вона ризикнула, пише ПРО Те

Світлана також днями придбала там кошеня за 300 гривень. Біле, пухнасте. Котик дуже їй сподобався. Виглядав вертким, постійно рухався. Продавчиня запевняла, що навіть вранці його викупала і він чистенький. При цьому постійно розчісувала його шерсть щіткою. Сказала, що ця тваринка її власна, домашня, просто вона вирішила продати її з іншими. Ще дала кілька порад, як годувати кошеня і наздогін додала, що котик любить спати в ліжку.

– Коли я принесла його додому, діти не могли натішитися, – продовжує Світлана. –Але я побачила, що котик чухається і про всяк випадок ввечері обробила його засобом від бліх. Коли вранці вирішила оглянути його шкіру і шерсть, то була шокована. Там не лише блохи бігали, як коні.  На животі кошеняти присмоктався  кліщ. Мусила в той же день везти його до ветеринара.

Жінка каже, що почуває себе ошуканою.

– Розумію, що сама дала себе обдурити, – додає. – мене ж попереджували про тварин із вулиці Шептицького. Тепер думаю, чи не має те кошеня вірусів та інфекцій. Буду спостерігати за тваринкою. Не викидати ж його на вулицю.