Головна Новини У Тернополі на Парковій запрацює новий дитячий садок

У Тернополі на Парковій запрацює новий дитячий садок

У листопаді в Тернополі на вул. Парковій, 12 розпочне свою діяльність заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №7 Тернопільської міської ради Тернопільської області.

Рішення про створення дитячого садочка було прийняте місцевими депутатами на сесії 29 жовтня з метою розширення мережі закладів дошкільної освіти Тернопільської міської територіальної громади та задоволення потреб батьків у здобутті дітьми дошкільної освіти.

Відповідно до затвердженого Статуту, ясла-садок розрахований на 40 місць. Для створення освітніх, соціальних потреб, організації корекційно-розвиткової роботи у складі закладу дошкільної освіти може функціонувати й спеціальна та інклюзивна групи для виховання і навчання дітей з особливими освітніми потребами.

У будівлі дитсадка за сприяння Української Греко-Католицької Церви Тернопільсько-Зборівської архиєпархії проведено необхідні ремонтні роботи із енергозбереження, зокрема, утеплено фасад, замінено вікна, проведено капітальний ремонт усіх приміщень, санвузлів, харчоблоку, ігрових кімнат, а також закуплено нове необхідне обладнання.

Дошкільний навчальний заклад відповідає усім державним стандартам та вимогам і готовий прийняти дошкільнят.