Головна Новини У Тернополі на очах у батьків неадекватна жінка намагалася викрасти малюка

У Тернополі на очах у батьків неадекватна жінка намагалася викрасти малюка

Тернополян закликають бути вкрай обережними з дітьми на вулиці. На День Незалежності у Парку Національного відродження у молодих батьків ледь не забрали їх маля.

Про це у спільноті «Тернопільські мамусі» пише Оля Ониськів. Зі слів жінки, все трапилось блискавично швидко та непередбачувано. Та вони з чоловіком швидко відреагували та недопустили біди, пише Від Тернополя до Тернополя

«Дорогі матусі, хочу Вас застерегти— дивіться за своїми дітьми уважно!!!Нещодавно 24 серпня, у парку Відродження ( Бам—Східний) у нас з чоловіком ледь не вкрали однорічного сина. Ми сиділи на лавці біля Співучки, разом з подругою і її дитиною, а наш син біля нас на бардюрі. Людей кругом багато, тут раптом йде повненька жінка, років 40, коротко стрижена, темне волосся, в чорних лосінах і рожевій кофті підходить до нас , притишує ходьбу, бере дитину на руки , розвертається і йде. Ми зразу з чоловіком за нею, в секунду забрали дитину. На питання « для чого таке робите» , відповіда « я тоже хочу погратись». Жінка явно не в собі, або під якоюсь речовиною. Знаю потрібно було викликати поліцію, але ми були настільки шоковані,  що зразу до голови не прийшла ця думка. Тому будьте обачні і бережіть дітей», — пише Оля Ониськів.

У коментарях до допису тернополянки пишуть, мовляв, знають про кого йде мова. Зі слів людей, це прихічно хвора жінка, яка проживає на цьому масиві. Її рекомендують оминати, адже вона часто веде себе агресивно, особливо з дітьми — очевидці кажуть, що вона плює на діток, нецензурно висловлюється та кидає у них камінням.