Головна Новини У Тернополі на День Незалежності вшановували пам’ять загиблих Героїв АТО

У Тернополі на День Незалежності вшановували пам’ять загиблих Героїв АТО

Тернопільщині гарно відмітила 26 річницю Незалежності України. Та не забули краяни про тих, завдяки кому ми нині маємо змогу жити під вільним українським небом – героїв АТО, котрі поклали свої життя за спокій та мир в українській державі.

Тож у Тернополі на День Незалежності вшанували пам’ять Героїв АТО, які віддали своє життя за Україну. У цей день, 24 серпня, на могилах воїнів АТО на Микулинецькому кладовищі родичі та тернополяни разом зі священнослужителями помолилися за душі Героїв, які полягли у війні, та поклали квіти до їх могил.

«Символічно, що усі заходи, які організовуються у Тернополі до Дня Незалежності, розпочинаються вранці з молитви на могилах тих, хто віддав своє життя за Незалежність України. Завдяки цим людям ми маємо можливість сьогодні святкувати у вільній, Незалежній країні, – зазначив міський голова Сергій Надал. – Також родичі Героїв знову обговорювали питання будівництва каплички біля могил учасників АТО. Сьогодні проектанти вже працюють над виглядом каплички», повідомила прес-служба міської ради.