Головна Новини У Тернополі на вокзалі грабіжник викрав у чоловіка сумку

У Тернополі на вокзалі грабіжник викрав у чоловіка сумку

Раніше судимого тернополянина затримали працівники Тернопільського відділу поліції за вчинення грабежу. Як встановили правоохоронці підозрюваний, уродженець Зборівського району, накриміналив на території міського залізничного вокзалу.
Про протиправне повідомив сам потерпілий. Чоловік зазначив, що на вулиці до нього раптово підбіг невідомий  та вирвав з плеча сумку в якій знаходилися грошові кошти. Заявник намагався здогнати зловмисника, але йому це не вдалося.
У ході оперативно – розшукових заходів поліцейські вийшли на слід грабіжника. Ним виявився неодноразово судимий житель району. Молодик відбував покарання в місцях позбавлення волі, але на шлях виправлення так і не став. У скоєному він зізнався.
Підозрюваний відповідатиме перед законом згідно статті 186 ККУ, санкція якої передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.