Головна Новини У Тернополі минулої ночі затримали наркоманів

У Тернополі минулої ночі затримали наркоманів

Близько 22-ї години, інспектори отримали повідомлення від заявника, що на вулиці Дівочій, компанія молодих людей порушує тишу та розпиває алкогольні напої.

Поліцейські прибули за вказаною адресою та виявили громадян, схожих за описом. В ході спілкування, патрульні звернули увагу на чоловіка, який помітно нервував та весь час тримав руки в кишенях. Охоронці порядку провели поверхневу перевірку та виявили у громадянина сліп пакет з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на наркотичну. Чоловік не надав жодних пояснень відносно знахідки.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Інший випадок трапився близько 4-ї години ранку. До патрульних звернулися працівники служби таксі та повідомили, що їх колега посадив до свого автомобіля пасажирів, й довгий час не виходить на зв’язок.

Інспектори негайно почали перевіряти ймовірний маршрут та прилеглу територію. Патрулюючи по вулиці Дорошенка, вони побачили відчинений гараж та групу громадян, які розпивали спиртні напої. Поліцейські вирішили переконатись, що серед них немає розшукуваного водія. Вони зайшли до приміщення та пояснили присутнім причину звернення. В ході спілкування, інспектори помітили, як один чоловік намагався сховати, серед інструментів, підозрілий пакунок. Як вдалося з’ясувати далі, це був сліп пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, ймовірно наркотичною.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, для подальшого з’ясування обставин цієї події.

На щастя, розшукуваний водій, знайшовся, цілий та неушкоджений.