Головна Новини У Тернополі клієнт поміняв iPhone на муляж

У Тернополі клієнт поміняв iPhone на муляж

Зловмисник, отримавши на пошті замовлений iPhone 11 Pro, поклав дорогий товар до кишені, в упаковку положив муляж відомого бренду і повернув товар продавцеві. У результаті логістична компанія змушена була відшкодувати власнику вартість смартфона – майже 26 тисяч гривень. 

і слів заступника начальника сектору Тернопільського районного управління поліції Віктора Демчана, до оперативників із заявою звернувся працівник одного з тернопільських відділень «Нової пошти»  і повідомив про те, що невідома особа під час огляду посилки здійснила підміну товару й оформила його повернення. -У ході оперативних заходів нам вдалося встановити, що до шахрайських дій причетний житель Львова, 1997 року народження, – розповів Віктор Демчан. –  Зловмисник замовив смартфон і придумав цілу схему, як не платити за нього. Найперше, назвався чужим іменем і навіть вказав адресу доставки не до місця проживання, а в наше місто.

Заздалегідь придбавши муляж гаджета, львів’янин спритно підмінив справжній смартфон і, скориставшись тим, що співробітник логістичної компанії не помітив цього, оформив повернення товару.