Головна Новини У Тернополі з кранів текла різнокольорова вода (Відео)

У Тернополі з кранів текла різнокольорова вода (Відео)

Вчора у тернополян, котрі мешкають на мікрорайоні “Канада” з кранів текла дуже дивна вода. Вона спершу була жовтого, а тоді оранжевого забарвлення, далі вода ставала яскраво блакитною.

Фахівці у КП “Тернопільводоканалі” поки не знають що саме могло така забарвити воду. Прокоментують цю ситуацію після перевірки, пишуть Тернополяни з посиланням на TeNews.

Деякий час тернополяни боялися навіть посуд мити такою водою, та не використовували її. Згодом вода знову стала нормального забарвлення. Однак, і нині жителі мікрорайону бояться використовувати її для власних потреб.

Працівники лабораторії здійснили відбір проб у чотирьох помешканнях. Згідно з результатами аналізів  – жодних відхилень за органолептичними та хімічними  показниками не виявлено. Результати бактеріологічного аналізу будуть тільки у понеділок.

Наразі ж фахівці можуть лише  припускати причину появи води такого кольору в квартирі.  Пояснюють, ймовірно власник помешкання придбав пральну чи посудомийну машину і …просто неправильно підключив її. Як результат  – забарвлена вода.

Падкують водоканалівці, що господар мешкання так і не зголосився на відбір проб. Отже –  проблем не бачить, або ж уже зрозумів, що трапилось, інакше б – прагнув з`ясувати причину появи такого «дива» з крана.

Нагадаємо, якщо у вас в помешканні з`явилась вода жовтуватого кольору тощо – зателефонуйте (0352) 25-26-10, аби до вас виїхали працівники «Тернопільводоканалу», здійснили відбір проб води та з`ясували причину появи кольорової акви.