Головна Новини У Тернополі з’явиться перший надсучасний спортивний комплекс (Відео)

У Тернополі з’явиться перший надсучасний спортивний комплекс (Відео)

Вже з першого 1 грудня тернопільські школярі будуть займатись в оновленому фізкультурно-оздоровчому комплексі на вулиці Братів Бойчуків. Нині там триває масштабна реконструкція. По її завершенню приміщення стане єдиним професійно облаштованим спортзалом для ігрових видів спорту. Також планують відремонтувати і басейн, повідомляє Т1 Новини.

Новий спортзал на вулиці Братів Бойчуків, який призначений для ігрових видів спорту, запрацює у Тернополі. Зараз тут розпочали капітальний ремонт приміщення. Його планують відремонтувати ззовні та зсередини. Окрім капремонту тут встановлять трибуни на 500 глядачів, оновлять освітлення, покладуть спортивний паркет, щити трансформери, гандбольні та футбольні ворота.

“Був проведений конкурс проектів при Міністерстві і місто Тернопіль було визначено одним із переможців. Буде здійснено повністю капітальний ремонт приміщення”, – каже начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту ТМР Микола Круть.

У спорткомплексі займаються діти віком від 6 до 12 років. Школярі грають тут баскетбол, волейбол та футбол. Оскільки на території комплексу є басейн, то його також оновлять. Внутрішній ремонт у ньому вже зроблений, тому під час реконструкції лише змінять дах і зроблять гідроізоляцію.

“Наші діти дочекались капітального ремонту, тому що дійсно в Тернополі немає спортивного залу для ігрових видів спорту в нашому залі. Якщо ви зараз зайдете в середину, то побачите там він і для футзал, і волейбол, баскетбол, ігрові види спорту”, – каже директор КЗ “Спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту” Роман Коверко.

Ремонт комплексу розпочався 15 серпня і уже 1 грудня у нього зайдуть перші гравці. Вартість проекту близько 11-ти мільйонів гривень.

Ольга Боднар, Віталій Куземко, Володимир Сосна, Т1 Новини.