Головна Новини У Тернополі за три дні невідомі побили 5 осіб

У Тернополі за три дні невідомі побили 5 осіб

У Тернополі за три дні побили 5 осіб. Про це повідомив речник Нацполіції області Сергій Крета.

За його словами, 2 лютого до поліцейських звернувся 19-річний тернополянин повідомив, що четверо невідомих осіб поблизу парку Національного відродження нанесли йому тілесні ушкодження та пограбували. Поліцейські встановили осіб. Паспорт, гроші та інші особисті речі, поліцейські знайшли на місці бійки. За даним фактом розпочали кримінальне провадження.

Ще один чоловік звернувся до медиків за допомогою з тілесними ушкодженнями, які отримав від невідомих осіб у парку Національного відродження. Він відмовився писати заяву.

Третій випадок трапився 3 лютого. На вулиці Збаразькій невідомі особи побили двох тернополян, один з них звернувся із заявою до поліції. Бійка виникла між компаніями молодих людей, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Четвертий випадок – зустрічна заява від одного з чоловіків, якого підозрюють у нанесені тілесних ушкоджень 19-річному тернополянину.

Крета каже, що за трьома подіями правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтею 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження.

Джерело