Головна Новини У Тернополі затримали дві автівки із підробленими документами

У Тернополі затримали дві автівки із підробленими документами

Ознаки підробки документів на транспортний засіб та номерів агрегатів авто виявили тернопільські патрульні протягом минулої ночі

Перший випадок трапився на вулиці Протасевича, приблизно опівночі. Поліцейські помітили транспортний засіб Toyota, водій якого рухався із порушенням правил дорожнього руху. Надалі, при перевірці номерів агрегатів автомобіля, інспектори виявили сліди, ймовірно, зварювальних робіт, за допомогою яких вносились зміни на кузові авто.

Інший інцидент трапився трьома годинами пізніше. Патрулюючи вулицею 15 Квітня, поліцейські зупинили транспортний засіб Audi, водій якого порушив ПДР. Перевіряючи у кермувальника документи на автівку, інспектори виявили явні ознаки підробки. Звіривши свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та номера кузова, з’ясувалося, що зазначена інформація не відповідає базам Національної поліції.

В обидвох випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Шановні водії❗️
Купуючи автомобіль, звіряйте записи в документах із номером кузова. Окрім того, проведіть експертизу транспортного засобу в сервісних центрах МВС, аби убезпечити себе від проблем з законом.