Головна Новини У Тернополі жінок заряджала енергією відома блогер, фітнес-тренер, письменниця Вікторія Корольова

У Тернополі жінок заряджала енергією відома блогер, фітнес-тренер, письменниця Вікторія Корольова

Двадцять другого листопада у ресторані «Оскар» відбулася вже традиційна для нашого міста подія – «Ранкова кава ділової жінки», започаткована представницями ГО «Ділові українські жінки» в Тернопільській області. На восьмому сніданку зібралося понад шістдесят активних жінок. Як розповіли учасниці під час самопрезентації, участь у «Ранковій каві» є своєрідним актом любові до самих себе. Адже кожна із них, присвятивши життя улюбленій роботі, щоденно піклуючись про родину, щохвилини формуючи у своїй голові безкінечний план дій, просто забуває про себе та про свої потреби.  Спілкування у колі однодумців для учасниць тернопільських сніданків є своєрідним «PowerBank», який дарує натхнення та заряд енергії на цілий місяць. Саме тому «Ранкова кава ділової жінки» розширює географію своїх гостей (на цей сніданок завітали жінки  з Вінниці, Підволочиська, Чорткова, Заліщиків) і серед них все більше знайомих облич.

Основою успішного розвитку «Ранкової кави» є команда жінок під головуванням президента ГО «Ділові украінські жінки» в Тернопільській області Ірини Демкури та віце-президентів Ольги Навроцької, Наталії Овсейко, Лариси Овчарук, Ірини Рудої, Тетяни Фарини, Олесі Чванкіної та Альони Шкільної, які об’єднані однією місією, цінностями, соціальними проектами, прагненням до розвитку жіночого підприємництва. Вони працюють над тим, щоб команда ділових жінок ставала більшою і мала авторитет в Тернопільській області.

Гостя – неймовірна Вікторія Корольова

Щоразу на сніданки організатори запрошують цікавих спікерів. Тема останньої кави зацікавила багатьох, адже близька для кожної жінки: надзвичайна Вікторія Корольова розповіла, як любити себе, як зупинити свій вік, як зберегти жіноче здоров’я, як подобатися людям, як бути харизматичною… Величезна кількість корисної інформації накопичена Вікторією можливо, була б просто цікавою лекцією, якби її не доповнював розкішний зовнішній вигляд та манери спікера. Вікторія Корольова з тих жінок, які не бояться озвучувати свій вік, адже, як казала безсмертна Шанель «у двадцять років жінка має лице, яка дала їй природа, в тридцять – яке вона зробила собі сама, в сорок – те, на яке вона заслуговує». Симбіоз її слів із нею самою буквально втиснув жінок, запрошених на «Ранкову каву» у їхні стільці та змушував вбирати в себе кожне слово.

Вікторія Корольова – мати трьох дітей, заміжня, зараз їй 45 років. Має вищу економічну освіту. Більше десятка років паралельно з основною роботою активно займається спортом за власними методиками, розробленими на основі рекомендацій медиків і тренерів, і перевіреним на власному досвіді. Головна відмінність методики Вікторії Корольової – можливість займатися спортом поза спеціально облаштованих тренажерних залів: будинки, на природі, в поїздках. Єдине, що потрібно для виконання інструкцій Вікторії – регулярність і гарний настрій! Все це допоможе зберегти фігуру і здоров’я і в будь-якому віці залишатися стрункою, красивою і жіночною. Однак, як наголосила Вікторія Корольова, «нічого не відбудеться, допоки не розпочнеться рух».

Що потрібно знати, щоб бути «всюди королевою»

Книгу “Всюди королева” відома блогер, фітнес-тренер, письменниця, меценат і надзвичайно цікава жінка Вікторія Корольова презентувала у Тернополі ще 25 квітня цього року. Цього ж разу, завітавши в наше місто, вона долучилася до благодійної ініціативи ГО «Ділові українські жінки» в Тернопільській області. Усі кошти, виручені від продажу книг під час заходу, будуть спрямовані президією громадської організації на організацію новорічного свята для діток з особливими потребами.  Книга містить авторську методику силових і кардіотренувань, корисні поради щодо харчування і сну. Адресована жінкам незалежно віку та фізичної підготовки, а вправи зможе виконувати кожна – і молода мама, що цілодобово поруч з дитиною, але прагне повернути гарну форму після пологів, і бізнес-леді, день якої розписаний по хвилинах. Та не лише про тренування розповіла Вікторія Корольова, але й про інші складові жіночого здоров’я – здорове харчування, правильне мислення та кохання.

 «Ранкова кава ділової жінки» – це платформа ресурсів для жінок

Президент ГО «Ділові українські жінки» в Тернопільській області Ірина Демкура вважає, що навчатися варто лише у професіоналів. Саме й тому запросили Вікторію Корольову, яка, як ніхто інший, знає, що має робити жінка, щоб залишатися харизматичною, впевненою в собі та здоровою у будь-якому віці. Адже, за словами спікера, ми не перестаємо займатися спортом, бо старіємо, а навпаки – старіємо, бо не займаємося спортом.

  • Приходить такий час, коли сама собі задаєш питання – хто ти є, чого ти є, що ти робиш і навіщо. Для мене прийшов час усвідомлення, що я маю потребу віддавати людям свою цінність. Тож проведення таких сніданків для мене – це можливість об’єднати жінок, щоб кожна з них могла знайти свій вектор руху. Зараз час змін, коли насправді є багато можливостей, і ми хочемо показати кожній жінці, як мислити креативно, як займатися своїм здоров’ям, даємо можливість обмінятися проектами. Хтось на «Ранковій каві» знайде себе, хтось знайде свій бізнес, хтось знайде партнера, адже це своєрідна платформа ресурсів, – каже президент ГО «Ділові українські жінки» в Тернопільській області.

Пані Ірина зазначила, що однобоким є твердження, що за досягненнями кожної жінки стоїть чоловік, адже і за кожним сильним чоловіком стоїть жінка, її турбота та піклування. Головне, щоб інвестуючи свій ресурс у сім’ю, жінка не загубила саму себе. Спілкування із винятковими жінками, наявність власного хобі та самореалізація сприяє досягненням. І нехай це буде незначне досягнення, але кожна жінка варта того, щоб спробувати і отримати результат, вважає Ірина Демкура.

А тим часом організатори уже обдумують сценарії наступних зустрічей, відвідати які може кожна жінка. Про деталі зустрічі з Вікторією Корольовою та теми наступних заходів можна дізнатися на сторінці ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» у Фейсбук. Також тут можна дізнатися про умови реєстрації на захід.   Можливо, участь у «Ранковій каві ділової жінки» стане саме вашим першим кроком до мрії?