Головна Новини У Тернополі жінка на елітній іномарці через зауваження переїхала чоловікові ногу

У Тернополі жінка на елітній іномарці через зауваження переїхала чоловікові ногу

У Тернополі жінка на елітній іномарці переїхала чоловіка через зауваження про неправильне паркування. Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду, повідомляють Тернопільські події. 

Потерпілий  у судовому засіданні пояснив, що 15 грудня 2019 року близько 17.00 год. він з дружиною та дітьми перебували на ринку по вул. 15 Квітня та оскільки його молодша донька заснула в колясці, дружина залишилась з нею на вулиці, а він зі старшою донькою поїхали автомобілем, щоб залишити його в дворі будинку та мали намір ще прогулятись.

Приїхавши до «Сільпо» по вул. 15 Квітня, біля якого знаходиться заїзд в двір їх будинку, він побачив, що на в`їзді стоїть припаркований автомобіль марки Toyota RAV4. Отож заїхати в двір йому не вдалось та він припаркував свій автомобіль на парковці магазину «Сільпо» та пішов із донькою назустріч дружині.

Надалі вони повернулись до автомобіля приблизно через 20 хв. та автомобіль марки «Toyota RAV4» продовжував стояти на тому ж місці. В цей час його дружина пішла в магазин «Сільпо», а він з дітьми залишився на вулиці, при цьому викликав працівників поліції з метою притягнути до відповідальності водія даного автомобіля за порушення правил дорожнього руху.

Через декілька хвилин до даного автомобіля підійшла його водій, тернополянин зробив їй зауваження, що вона заблокувала проїзд, проте жінка сіла в автомобіль та закрила дверку, при цьому щось відповіла йому, однак він не почув, що саме.

Тому чоловік підійшов ближче до автомобіля та постукав у вікно, після чого водійка привідкрила вікно та він повідомив їй, щоб нікуди не їхала, оскільки він викликав працівників поліції для оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення. У відповідь на це жінка почала сваритися з ним, після чого повільно розпочала рух вперед.

При цьому дитяча каляска знаходилась збоку та руху автомобілів не перешкоджала, а чоловік стояв попереду автомобіля біля лівого переднього крила. Побачивши, що автомобіль розпочав рух, почав відходити вбік, однак повністю відійти не встиг. Автомобіль, під керуванням обвинуваченої, лівим переднім колесом наїхав на його ліву стопу, після чого зупинився на декілька секунд та після того як він сказав водію з`їхати з ноги, остання викрутила рулем вбік та колесо з`їхало з його ноги. Він сказав водію, що потрібно викликати швидку допомогу, проте водій почала з ним сваритись та він сам викликав швидку.

Через декілька хвилин прибули працівники швидкої допомоги та працівники поліції. Надалі коли він зняв взуття, нога його спухла та посиніла так, що знову взутися він не зміг та автомобілем швидкої допомоги його доставили в травмпункт, де зробили рентген та повідомила про перелом ноги, після чого надали медичну допомогу.

На наступний день він звернувся в поліклініку МВС України, де його оглянули рентгенолог та хірург та також надали медичну допомогу. Також повідомив, що він видав працівникам поліції взуття, в яке був взутий в момент ДТП. Крім того підтвердив проведення слідчого експерименту в кримінальному проваджені, обставини, встановлені при його проведенні, та присутність усіх осіб, зазначених в протоколі.

Підозрювана все заперечувала. Проте суд визнав жінку винною та оштрафував на 5100 грн. Також вона повинна заплатити потерпілому 20 тис. грн моральної компенсації.