Головна Новини У Тернополі живе чоловік, який безкарно трощить вікна, б’є людей (Фото)

У Тернополі живе чоловік, який безкарно трощить вікна, б’є людей (Фото)

Тривожний пост опублікувала жителька Тернополя Наталя Бронецька.

Жінка розповіла, як вночі 29 липня, вона з дітьми лягли спати, а невідомий, без усяких причин, розбив їм вікно. Наталя дуже перелякалася, а  що пережили діти, можна собі тільки уявити. Жінка викликала поліцію. Правоохоронці приїхали, зафіксували, порадили вставити вікно. А щодо того, щоб затримати винуватця лише знизили плечима, мовляв, хвора людина, нічого не можуть з ним зробити. Останнє викликало у жінки шквал емоцій.

“На мою підозру хто це зробив, відповіли, що його би здалося пролікувати (бо він вже відома особа), але зараз в нас немає такого, як примусове лікування, тому йому дуже щастить. Наша влада не може йому нічого зробити, дзвоніть!!! Виникає питання: нащо тоді така влада? Скільки ще дзвонити, щоб був результат і я могла зі своїми маленькими дітьми спокійно спати в себе вдома?!
Неадекватна людина ходить вулицями погрожує, б*є людей, розбиває вікна і йому все сходить з рук. Скажіть будь-ласка, що це в нас за така система, що на дебілів, вибачте за слово, які трохи знають закони і мають хитру “п*яту точку” немає управи?!
” – пише обурена жінка.