Головна Новини У Тернополі діти спробували себе у ролі банкірів

У Тернополі діти спробували себе у ролі банкірів

банк

Вихідними у Тернополі відбувся дитячий профорієнтаційний захід “Місто професій”, де сотні маленьких тернополян мали можливість приміряти на себе різноманітні професії – від патрульного поліцейського до тренера танцювального гуртка. Велику зацікавленість у Тернопільської малечі викликала професія банкіра, яку на заході представив ПриватБанк.

“Впевнена, що на таких заходах цікаво не лише дітям, а й дорослим, – розповідає тернополянка Вікторія. – Моєму Дмитрику 11 років і він вже 2 роки користується карткою Юніора. Після відвідування занять у БізнесШколі всі питання, що пов’язані з банком, викликають у нього непідробну цікавість. А сьогодні реалізувалась ще одна мрія – посидіти за кермом інкасаторської машини та приміряти на себе усе спорядження. Це для нього заряд позитивних емоцій на довгий час”.

На локації ЮніорБанку юні тернополяни мали можливість спробувати себе не лише в ролі інкасатора. Перевірити кошти на справжність, опанувати технологію оплати через QR-код, отримати та видати банківську картку та іншу дорослу роботу малеча виконувала з захватом та ентузіазмом.

“Вкотре переконались, як у нас багато розумних, активних та допитливих дітей, – говорить керівник напрямку ЮніорБанку у регіоні Івасів Ольга. – Ми радо запрошуємо всіх до нашої БізнесШколи, де у цікавій формі діти можуть опанувати не лише основи фінансової грамотності, а й спробувати себе у всіх аспектах банківської роботи. Для участі необхідно лише картка Юніора, яку легко отримати на будь-якому відділенні банку, звернувшись зі свідоцтвом про народження та з одним з батьків. Чекаємо усіх”.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк  працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів.