Головна Новини У Тернополі двох дівчат з багатодіної родини водій вигнав з автобуса

У Тернополі двох дівчат з багатодіної родини водій вигнав з автобуса

Двох дівчаток, 14-ти та 15-ти років, не впустили до рейсового автобуса лише тому, що вони придбали квитки за пільгою багатодітної родини. Водій з матюками вигнав дітей. За допомогою  вони звернулися до касира, проте ні вона, ні диспетчер дітям нічим не допомогли.

– «Щасливої дороги!» «Рівне-Чернівці». Саме такий напис є на квитку, що придбали мої дві старших дочки за посвідченнями багатодітної сім’ї у касі Тернопільського автовокзалу. Та власник автобуса, побачивши ці квитки, прямим текстом послав дітей. Старша дочка сказала, що він не має права так вчиняти і звернулася до касира, щоб вияснити причину. Касирка пояснила, що вона нічого не знає і відправила дітей до диспетчера, – розповіла мама дівчат Luda Sagaydak.

У результаті водій-нахаба так і не пустив дітей до автобуса. Він вимагав заплатити, попри наявність квитків.

– Зате змилувався його колега, який був присутній в цій ситуації. Взяв дівчат до себе в автобус і сказав заплатити лише по 25 грн. Де справедливість? Чому мають принижувати дітей з багатодітних сімей? (Дочки поверталися додому після змагань. Старша – студентка, 15 років, молодша – школярка, 14 років), – обурюється жінка.

Мама дівчаток просить поширити розповідь, аби надалі так не чинили з іншими людьми, які беруть в касі пільгові квитки.

Фото з допис