Головна Новини У Тернополі відзначили найкращих підприємців

У Тернополі відзначили найкращих підприємців

Урочистості з нагоди відзначення Дня підприємця, що традиційно відзначається у першу неділю осені, відбулися у готельно-ресторанний комплексі «Avalon». Вітаючи присутніх, голова Тернопільської облдержадміністрації подякував підприємцям Тернопільщини за ефективну працю, спрямовану на соціально-економічний розвиток області.
«Пишаємося, що на Тернопільщині з кожним роком нараховується все більше успішних підприємців, які працюючи в різних сферах господарювання, розширюють виробництво, створюють нові робочі місця, наповнюють бюджети та беруть активну участь у зовнішньоекономічній діяльності. Дякую вам за 2,1 млрд грн сплачених податків до всіх фондів місцевих бюджетів Тернопільської області. Динаміка, яка сьогодні спостерігається у наповненні місцевих бюджетів, говорить про те, що ми можемо розбудовувати нашу область і країну. Непересічною подією для нас залишається факт, що торік підприємства Тернопілля виготовили продукції на майже 10,2 млрд грн. Це хороший показник. Проте найбільшим досягненням є те, що лише за перше півріччя цього року було створено майже 4,5 тисячі нових робочих місць», — зазначив очільник області.

Тісна співпраця влади та суб’єктів підприємницької діяльності дає хороший результат, наголосив Степан Барна. За його словами, сьогодні на теренах області  немає жодного села, у якому б не відбувалися певні інфраструктурні зміни. Починаючи від модернізації, що передбачає «Нова українська школа», до будівницва доріг, облаштування футбольних полів, майданчиків тощо.
«Найбільшим досягненням нашої спільної роботи є будівництво державних доріг, що відбувається завдяки діючому механізму співфінансування. Дякую за плідну співпрацю. Багатьом дякую за чесність та прозорість. Ті, хто працюють чесно, сплачуючи податки й наповнюючи бюджет, завжди можуть розраховувати на підтримку обласної державної адміністрації», — підсумував Степан Барна.
Під час урочистостей голова обласної державної адміністрації Степан Барна та голова обласної ради Віктор Овчарук вручили спільні грамоти Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради.