Головна Новини У Тернополі відбудеться грандіозна вечірка з нагоди 30-річчя телеканалу TV-4

У Тернополі відбудеться грандіозна вечірка з нагоди 30-річчя телеканалу TV-4

До свого дня народження телеканал «TV-4» влаштовує грандіозну коктейльну вечірку. 16 вересня о 18 годині вмикайте телеканал та святкуйте тридцятиріччя разом з «TV-4».

Для глядачів підготували чимало цікавого. Святкування розпочнеться о 16 годині біля фонтану Кульбаба з вуличних танців, із запальним DJ-сетом та розіграшем телевізора.

Друга частина свята – коктейльна вечірка. У прямому ефірі та онлайн працівники телеканалу, партнери і глядачі разом помандрують через тридцятилітню історію TV-4. Та не історією єдиною під час усього святкування для вас співатимуть відомі виконавці. Віктор Павлік, Ірина Федишин, гурт Лос Колорадос та багато інших. Для глядачів телеканалу підготували й кілька десятків цінних призів, серед яких плазмовий телевізор та відпочинок в Хорваті для двох на тиждень.

До свого тридцятиріччя телеканал TV-4 разом з волонтерами долучається до збору грошей на підтримку Максимка Антонишина, який бореться за життя з діагнозом СМА. Придбайте товар на благодійних ярмарках та станьте учасником розіграшу запрошень на святкову вечірку у прямому ефірі.
Станьте і ви частиною святкування 30-річчя TV-4. Вмикайте улюблений телеканал 16 вересня о 18 годині.