Головна Новини У Тернополі водій їздив на автівці з чужими державними номерами

У Тернополі водій їздив на автівці з чужими державними номерами

Водій не виконав вимоги дорожньої розмітки 1.3 “Подвійна суцільна лінія, що поділяє транспортні потоки в протилежних напрямках”, з’їхав з дороги та порушив вимоги дорожнього знаку 3.21 “В’їзд заборонено”, здійснивши рух в зоні дії цього знаку.

Охоронці порядку роз’яснили водієві його порушення та, в ході перевірки документів, з’ясували, що громадянин керував автомобілем із державним номерним знаком, який не належить даній автівці. За порушення закону на водія патрульні склали відповідні адміністративні матеріали.

Шановні водії, наголошуємо: порушення правил дорожнього руху може спричинити трагічні наслідки. Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.Окрім того, патрульні попереджають: керування транспортним засобом із державним номерним знаком, що не належить даному автомобілю, тягне за собою штраф у розмірі від 170 до 255 гривень.

У разі повторного, протягом року, порушення цих вимог водія чекає штраф у розмірі від 255 до 510 гривень з опальним вилученням транспортного засобу. Кермуйте відповідально та не порушуйте закон.

Відео тут