Головна Новини У Тернополі водій відмовивися везти школярок по посвідченнях

У Тернополі водій відмовивися везти школярок по посвідченнях

Чоловік сказав, що поки не оплатять проїзд, він не зрушить з місця. Натомість за словами свідків події, водій захотів грошей і не зважав на те, що діти показали посвідчення, що вони з багатодітної сім’ї.

“Сьогодня став свідком такого випадку: о 14 год. 15хв. на зупинці “Міська поліклініка” в автобус маршрута №8 (ВО 8063 СС) сідали двоє дівчат віком рочків 9 -10. На питання до них про оплату проїзду, дівчата показали посвідчення на пільговий проїзд як багатодітна сім’я. На що водій заявив що посвідчення не дійсне. Потрібно мати картку, або давайте гроші. Діти відмовились. Тоді водій сказав , що поки не оплатять проїзд, він не зрушить з місця. Люди захвилювалися, почулися голоси що готові оплатити їх проїзд. І дійсно, піднялася старша людина, і дала за дівчат 14 гр. Водій як водиться, квітків не дав?” – написав користувач Sergey Loskutov у мережі Facebook.

Нагадаємо, що нещодавно водій відмовив у проїзді мамі з візочком, а школярі годинами стояли на зупинках, бо не могли протиснутися в громадський транспорт.