Головна Новини У Тернополі виник конфлікт між пасажирами маршрутки та поліцією: довелось викликати підмогу...

У Тернополі виник конфлікт між пасажирами маршрутки та поліцією: довелось викликати підмогу (Відео)

Через карантинні обмеження у громадському транспорті знову дозволено перевозити пасажирів лише на сидячих місцях. Люди обурені, адже чимало не можуть вчасно добратися на роботу.

Вчора в одному із мікрорайонів Тернополя стосовно цього виник конфлікт між водієм, пасажирами та патрульними. Цікаво те, що пасажири захищали водія маршрутки перед копами, зрештою, щоб вирішити конфлікт приїхала підмога, пише Терміново.

Сталося це у мікрорайоні Кутківці, на вулиці Золотогірській, о 19.30 год. На зупинці стояло дуже багато людей, частина з них зайняла сидячі місця у маршрутці №15, далі почали заходити решту людей, просячи водія не виганяти їх з салону, адже холодно і всім хочеться додому. Водій дозволив. Однак, як тільки рушив з місця його зупинили патрульні, які повідомили чоловіку, що він порушив правила карантину і тепер йому “світить” чималий штраф.

Неочікувано на захист водія стали пасажири. Вийшовши з маршрутки, вони почали кричати, що Кутківці – відділений мікрорайон, куди їздить дуже мало громадського транспорту, тому водій не зробив нічого крамольного.

Втихомирити людей не вдалося, тому патрульним довелося викликати підмогу. За кілька хвилин приїхали бійці Нацгвардії та сім екіпажів поліції. Однак підмога прибула і до пасажирів і приголомшеного водія, зокрема на їх захист стали жителі прилеглих будинків та приїхали чотири маршрутки.

У міськраді кажуть чули про конфлікт, однак на разі про деталі не знають, чекають на звіт від перевізника.