Головна Новини У Тернополі визначають переможців конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки

У Тернополі визначають переможців конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки

У Тернополі визначають переможців конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки. За словами начальниці міського управління культури Світлани Козелко, участь у конкурсі міг взяти будь-хто, представили 37 робіт. Нагороджуватимуть переможців 14 січня.

“Будуть оцінюватися за п’ятибальною системою, ми побачимо креативність, унікальність, самобутність, акуратність. Вікові категорії ми зняли, це можуть бути, як родинні, як одного автора, колективного автора”, – каже Козелко.У Тернополі визначають переможців конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки

Роботи оцінюють 8 суддів, серед них народні майстри, працівники управління освіти та управління культури і викладачі педуніверситету. Роботи представлені у номінаціях “Вертепна атрибутика”, “Різдвяні шопки” і “Ялинкові прикраси”.У Тернополі визначають переможців конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки

“Дуже цікаві представлені Різдвяні зірки. Одна гарно крутиться із дзвіночками, яворівським розписом, інша зірка розписана авторським способом. Цього року приховано інформацію, як робились конкурсні роботи, щоб ми оцінювали зовнішній вигляд і креативність виробів”, – каже суддя Уляна Джигринюк.

Начальниця міського управління культури Світлана Козелко розповіла, конкурс на кращий макет Різдвяної шопки організували вдесяте.

Джерело: Суспільне