Головна Новини У Тернополі будуть “прибирати” авто переселенців, які порушують правила паркування

У Тернополі будуть “прибирати” авто переселенців, які порушують правила паркування

У Тернополі будуть евакуйовувати авто переселенців, які порушують правила паркування.

Про це сьогодні під час брифінгу розповів міський голова Тернополя та начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол, пишуть Тернополяни

“Тернопіль працює у звичному режимі. Фейк, що лікарні міста переповнені – лікрні напівпусті, немає переповнених лікарень хворими та пораненими. Крові є достатньо, – відзначив Сергій Надал. – Тернопіль завжди був тихим та спокійним містом, я дуже сподіваюся, що ті гості, які сьогодні перебувають у місті, будуть дотримуватися правил дорожнього руху та блаоустрою. Попереджаю, що від сьгодні муніципальна інспекція працює у режимі не попередження, а штрафів, і всі автомобілі, які порушують правила паркування, ми будемо евакуйовувати на штрафмайданчики. З Чикаго нам передали аптекчи для військових, дякую нашій діаспорі з Чикаго. З 14 березня розпочинається навчання дистанційно в режимі онлайн, для тих хто за кордоном, по спеціальних уроках в Ютубі можна буде переглянути уроки. Ті хто переселенці звертайтеся в найближчу школу, щоб влаштувати дітей. Педіатри – при реєстрації на залізничному вокзалі, всі медики попереджені, можна звертатися до найближчого педіатра для отримання безкоштовної медичної допомоги”. 

Про відповідальність за неправильно припарковані авто та порушення ПДР наголосив також і Олександр Богомол.

“По порядку в місті – транспортні засоби – наведення порядку транспортних засобів, хто не знайде авто, телефонуйте в поліцію на лінію “102”. Ми лояльно ставилися до переселенців, але прошу адекватно відноситися до правил дорожнього руху, правил паркування та благоустрою міста”. – зауважив Олександр Богомол.