Головна Новини У Тернополі бабусині огірки шокували працівників лабораторії

У Тернополі бабусині огірки шокували працівників лабораторії

Доволі цікавий експеримент, який домовились провести начальник Держпродспоживслужби  Василь Хомінець на працівники лабораторії ветеринарної експертизи, що функціонує на “Тернопільському міському ринку ЛТД”, шокував усіх і показав неочікувані результати. Вони вирішили перевірити на вміст нітратів огірки, вирощені у тепличних умовах, що продаються на ринку офіційно і пройшли усі провірки та огірки у бабусі на стихійному ринку. І шок. У домашніх бабусиних огірках виявилось у два рази більше нітратів.

До слова, перевірили у лабораторії і решту сезонних овочів та фруктів, що продають на ринку. Ні у кавунах, ні у чорниці, ні у капусті перевищення норм не виявили.

Про це на своїй сторінці у ФБ  написав начальник Держпродспоживслужби у Тернопільській області Василь Хомінець.