Головна Новини У тернополянки патрульні вилучили малих дітей, за якими вона не доглядала

У тернополянки патрульні вилучили малих дітей, за якими вона не доглядала

21-го липня, інспектори відділу зв’язків із громадськістю, спільно із соціальними службами, відвідали одну із сімей, яка перебуває у скрутній життєвій ситуації. Адже напередодні, працівники соціальної служби отримала колективну скаргу від мешканців будинку по вулиці Фабричній. У повідомленні йшлося, що в одній з квартир живе сім’я, де батьки неналежним чином доглядають за дітьми, у помешканні брудно, не завжди є що їсти, а матері часто немає вдома.

Прибувши за вказаною адресою, інформація підтвердилася: маленькі діти 1-го та 6-ти років були вдома лише з бабусею, яка має вади здоров’я, а мати, зі слів сусідів, вже декілька днів взагалі вдома не з’являлась.

Малеча була одягнена в брудний одяг, по квартирі усюди розкидане сміття, а харчі — відсутні. Уже через деякий час, прийшла і мама хлопчаків. Пояснити чому діти знаходяться у такому стані — вона не змогла.

На місце події патрульні викликали карету швидкої медичної допомоги. Лікарі оглянули дітей та забрали їх до лікарні для подальшого обстеження.

Відносно матері вирішується питання про позбавлення батьківських прав.