Головна Новини У Теребовлі собака напала на жінку і на смерть загризла її пекінеса

У Теребовлі собака напала на жінку і на смерть загризла її пекінеса

Про жахливу подію розповіла Liudmyla Moiseienko у спільноті Теребовля.

“Всім доброго дня! З приводу вчорашньої історії, коли на мою маму напала собака вівчарка і без причини, просто так безжально загризла нашого Бакса (собачку маленької породи – пекінес), ні в чому не винного, лише винного в тому, що він був з мамою на повідку беззахисний не в тому місці і не в той час.

І на цьому місці міг опинитися кожен.Хочу подякувати усім людям, які вийшли на допомогу моїй мамі, яка залишилась один на один із цією вівчаркою, яка впала на коліна і пробувала вийняти нашого Бакса з зубів безжалісної вівчарки, яка не усвідомлювала, що вчиняє вбивство. Дякую, що вибігли, почали кричати, забирати мою маму від цього всього, бо могло статись гірше – собака могла кинутись на мою маму, якби та, взяла б на руки нашого собаку, та й на руки уже не було кого брати.

Адже, вівчарка схопила мертвою хваткою собача, била об землю і трісла, поки не переламала все. Все сталось швидко і зненацька, але принесло стільки болю… на очах в мами і дитини…

Окрема подяка людям, які допомогли мамі: Курцебі Руслану Степановичу, Підкові Віктору Йосиповичу, прохожому Славіку, який відбив наступний напад на іншу собаку, який стався через годину того ж дня, коли оперативно-розшукова група шукала цю вівчарку, та всім людям і сусідам, жителів будинку 37 А та 37 по вул. Січ. Стрільців, які підтримали мою маму і допомогли їй, дали свідчення в поліції та іншим, чиї імена, на жаль, я не знаю. Також, дякую всім за репости. Я побачила, що люди мені масово писали особисто, в багатьох були схожі ситуації. Також почали писати представники преси (але не хочу це там поширювати)

А саме найгірше, ще що наш собачка, після цього всього залишався живим ще 3 години, боровся за життя, але його рани, були несумісні з життям, він уже нічого не розумів, але ще дихав при цьому. Мама викликала лікаря-ветеринара, проте, він не встиг йому допомогти, Бакс помер. Найгірше з усіх нас було моєму меншому брату, який ріс разом із Баксіком, і це був його найкращий друг.

Сказати, що це якийсь жах – нічого не сказати.Мій собака був дуже добрим і розумним. На фразу «Слава Україні» – у відповідь він гавкав двічі (типу Героям Слава) – ми його так навчили.І на останок скажу: хазяїна знайшли в першій ночі.

Завдяки силі інтернету. Жінка зізналась, що її вівчарка втекла із дому. Чому вона так агресивно себе вела їй не зрозуміло і дуже жаль.

Сказала, що собака вчена і знає команди. Пообіцяла відшкодувати усі збитки, якщо моя мама відмовиться від заяви в поліції. Не буду називати ім’я цієї людини.

Просто скажу: Якщо ви купили собі собаку, ви повинні відповідати за її дії. Це джерело підвищеної небезпеки. А при такому, що творилося (є відео) можна почати заїкатися. На цій історії ще не стоїть крапка. Побачимо, що буде далі. Проте, друга уже не повернеш.

Ще раз усім уклінно дякую, що не погордили моїм зверненням.🙌 Ми у розпачі”