Головна Новини У Тернополі таксист ледь не збив жінку з дитячим візком

У Тернополі таксист ледь не збив жінку з дитячим візком

7-го липня, до управління патрульної поліції в Тернопільській області звернулася громадянка, яка повідомила про водія служби таксі, що на великій швидкості рухався вулицею Руською та ледь не здійснив наїзд на маму з дитячим візочком, яка переходила через дорогу в межах пішохідного переходу. Громадянка надалі відеозапис, на якому зафіксоване зазначене правопорушення.

Інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП оперативно перевірили надану інформацію, з’ясували особу водія та запросили останнього до управління патрульної поліції для складання відповідних адміністративних матеріалів.

23-річний водій визнав свою провину та швидко прибув до поліції. Інспектори склали на чоловіка протокол за ч. 4 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки) КУпАП, вилучили посвідчення водія та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП. Надалі, рішення про притягненння водія до адміністративної відповідальності прийматиме суд.