Головна Новини У селі неподалік Тернополя чоловік використовув незаконне знаряддя лову тварин

У селі неподалік Тернополя чоловік використовув незаконне знаряддя лову тварин

Днями в управління муніципальної інспекції звернулася мешканка одного із сіл Тернопільської міської територіальної громади та повідомила, що під час прогулянки її собака потрапила у капканоподібне знаряддя лову тварин.

27 січня група інспекторів виїхала на місце та обстежила територію, де було виявлено заборонені знаряддя вилову тварин (Петлі). Знаходилося вони на прилеглій території до приватних будинків.

Під час опитування свідків останні вказали на місцевого жителя 1981 р. н. та повідомили, що саме його неодноразово бачили за заняттям вилову диких тварин та території польових і лісових угідь.

Інспектори поспілкувалися з вказаною особою, яку на той час вдалося встановити на місці його тимчасового проживання. Під час розмови мешканець села не заперечував про вчинення своїх дій та методи відлову диких тварин. У діях даної особи вбачаються ознаки незаконного добування об’єктів тваринного світу, за що передбачена адміністративна відповідальність ч.1ст.85.

На порушника оформлено адміністративний протокол та направлено на розгляд до адміністративної комісії Державної екологічної інспекції у Тернопільській області.