Головна Новини У райцентрі на Тернопільщині будують великий спортивний комплекс

У райцентрі на Тернопільщині будують великий спортивний комплекс

риває будівництво великого спортивного комплексу, який складатиметься із двох багатофункціональних спортивних майданчиків, по вул. Січинського, що у мікрорайоні Кадуб. Місце обрали неспроста, адже у цьому мікрорайоні проживає понад десять тисяч чортків’ян, саме тут знаходиться найбільша у місті школа, кілька дитячих садків, тож є багато молоді та сімей із дітьми.
У результаті проведення тендеру через систему державних закупівель «Prozorro» спортивний комплекс будує ТОВ «ЗАХІД-МАСТЕРФАЙБР». Його загальна вартість – 3 млн 780 тис. грн, з яких 3 млн 402 тис. грн – кошти із Фонду регіонального розвитку, а 378 тис. грн – з бюджету міста.
 
Згідно з проектом, розмір спортивного комплексу становитиме 39×36 м. Він буде умовно поділений на дві частини. Там буде все необхідне для гри у футбол, баскетбол, гандбол, волейбол та теніс. Зокрема:
ворота та сітка для мініфутболу;
баскетбольні стенди та сітки;
волейбольно-тенісні стійки;
стадіонні сидіння.
 
Окрім цього, на території також встановлять ряд спортивних вуличних тренажерів:
«жим від грудей»;
«жим ногами»;
«маятник твістер»;
«повітряний ходок»;
«орбітек»;
«тренажер гребний»;
«станція Multifitness».

 

Будівництво спортивного комплексу повинні закінчити восени. Також нагадаймо, що схожий майданчик нещодавно відкрили на стадіоні «Харчовик», який знаходиться у парку культури та відпочинку ім. І. Франка.