Головна Новини У прокуратурі Тернопільщини розкрили схему розкрадання грошей заступником начальника поліції

У прокуратурі Тернопільщини розкрили схему розкрадання грошей заступником начальника поліції

Свого часу тернопільські сайти писали про Олега Ляховича, заступнику начальника ГУ Нацполіції у Тернопільській області Олександра Богомола, якого звинувачують у розтраті 396 тисяч гривень бюджетнихї коштів.

Нагадаємо правоохоронець, колишній уже ніби то, уклав договір зі столичною фірмою на оновлення програмного забезпечення в ГУ НП у Тернопільськійобласті і перерахував за це 396 тисяч гривень, пишу Тернополяни 

Послуг таких фірма не надавала, це встановила прокуратура, залишається встановити куди ж подів гроші Олег Ляхович.

Сьогодні, у прокуратурі Тернопільщини повідомили, що і директору філії державного підприємства МВС України повідомлено про підозру у привласненні 396 тис грн.

За даними слідства, у 2018 році директор підприємства уклав з Головним управлінням Національної поліції в Тернопільській області, в особі заступника начальника ГУНП,  договори про надання послуг із оновлення та технічної підтримки програмного забезпечення. Посадовецьвніс неправдиві відомості до актів приймання послуг.

Експертизами встановлено, що вказані у договорах оновлення та супровід програмного забезпечення не надавались, хоча гроші за них перерахували.

На підставі підроблених документів, столичне підприємство незаконно отримало кошти з бюджету на суму 396 тис грн.

Триває розслідування.