Головна Новини У популярному тернопільському закладі отруїлися шаурмою кілька людей

У популярному тернопільському закладі отруїлися шаурмою кілька людей

Історію про те, що у популярному закладі обласного центру  труять людей, повідомив у ФБ місцевий житель Ігор Голінський. Чоловік розповів, що якось зайшли повечеряти туди разом із дружиною та друзями. Наступного дня у всіх були симптоми сильного отруєння. Ігор з дружиною навіть потрапили в інфекційне відділення міської лікарні. чоловік закликає тернополян бути обережними.

“Цю забігайлівку ми відвідали вперше, вирішили зайти на шаурму перекусити ввечері в 21:50 (встигли перед закриттям). Були ще залишки м’яса і ми замовили звичайну шаурму за 35 грн, перекусили і пішли по домах. На наступний день у нас проявилися усі симптоми сильного отруєння, плюс температура 38,8, яка не збивалася. Всі спроби самостійного лікування не приводили ні до якого ефекту, ми з дружиною змушені були лягти в інфекційне відділення, де тиждень нас лікували з діагнозом гостра кишкова інфекція. Двоє друзів лікувалися вдома, обійшлося без госпіталізації.
Разом в чотирьох ми їли лише в той день і лише ту шаурму, тому ми впевнені що отруїлися саме в Zam Zam. Лікарня дала запит на санстанцію, яка прислала перевірку. Як прокоментував згодом власник даного закладу – “щодня нове м’ясо і продукти”, а отже тої партії що ми їли вже немає.
І як би власник цього закладу не говорив які в них ідеальні і чисті умови там, факт залишається фактом – в той день було порушення з їхньої сторони, чи продукти не свіжі, чи руки у хлопчини який її крутив не чисті (він між іншим чомусь там вже не працює…).
Заява в захист прав споживачів написана, чекаємо на офіційне пояснення. Хоча власник сказав – “пишіть скільки хочете, в мене щодня люди пишуть”, я надіюся вдасться довести свою правоту.
З досвіду спілкування з різними інстанціями даю друзі вам усім пораду: якщо ви хоча б підозрюєте що їжа не свіжа, або вам стало погано після відвідування якогось закладу харчування – обов’язково чим пошвидше дзвоніть в санстанцію, відділ захисту прав і причому всі отруєні зверніться до поліклініки чи лікарні щоб вас поставили на облік і дали в результаті довідку. Бо ми отруїлися 4, але звернулися в лікарню лише 2, якби 3 людей звернулися ця справа розглядалася б як епідемія і щось можна було б доказати, а якщо менше трьох офіційно отруєних людей то це одиночний випадок і він сильно до уваги не береться.
І будьте готові до того що навіть коли вас отруять, в нашій державі доказати щось буде дуже дуже складно”.