Головна Новини У Лондоні на міжнародній виставці представлять картину юного тернопільського художника

У Лондоні на міжнародній виставці представлять картину юного тернопільського художника

“100  картин дітей незламної України“. Така виставка незабаром відкриється у Лондоні, де покажуть патріотичні роботи наших талановитих дітей. Буде представлена там картина тернопільського художника – учня мистецької школи імені Ігоря Ґерети – Руслана Галушки. Який сенс він вклав у свою картину і що любить малювати загалом — знають наші журналісти, повідомляє Тернопіль 1

Отож вже на шляху до Лондона картина юного тернопільського художника. Руслан Галушка — один із чотирьох талановитих школярів, робота якого експонуватиметься на міжнародній виставці “100 картин дітей незламної України”.

Юний митець розповідає, на більшості його картин зображені українські жінки в українських убраннях. Для виставки вирішив зобразити українку зі свічкою. Вона символізує Україну, що крізь темряву йде до перемоги.

А ще це перегукується із відключеннями світла через обстріли, додає автор. Руслан захоплюється народною творчістю, традиційним українським вбранням, прикрасами. Всі ці аспекти художник досліджує, перш ніж приступити до малювання. А ця робота натхненна вже військовими подіями.

Роботи Руслана вже виставлялись і в Україні, і за кордоном. То ж виставка у Лондоні буде не першим таким досвідом автора.