Головна Новини У Кременці конфлікт між чоловіками закінчився ножовим пораненням

У Кременці конфлікт між чоловіками закінчився ножовим пораненням

Слідчі оголосили підозру зловмиснику за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. 

До співробітників Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них з ножовим проникаючим пораненням живота доправили 30-річного жителя райцентру. 

Правоохоронці почали встановлювати обставини травмування пацієнта. З’ясувалося, що поранення потерпілому спричинив його знайомий – 34-річний житель Кременця.

Правопорушника поліцейські виявили за місцем його проживання та затримали відповідно до статті 208 КПК. У нього вилучили знаряддя злочину.

За попередньою інформацією, чоловіки разом були на вулиці, коли раптово зловмисник витягнув ніж та завдав ним удари в живіт та спину своєму знайомому. Правоохоронці встановлюють обставини події та мотиви злочину. 

Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу на період проведення досудового розслідування. За вчинений злочин йому загрожує до 8 років позбавлення волі.