Головна Новини У Коропці люди годинами стоять у чергах на вулиці

У Коропці люди годинами стоять у чергах на вулиці

“Прохання від Коропчан та жителів ближніх сіл,щоб вирішити проблему живої черги під поштовим відділенням.Просьба придбати ще один комп’ютер,або по іншому вирішити цю проблему.Так,як ідуть похолодання,щоб люди не мерзли годинами чекаючи ,щоб оплатити рахунки. Також звернути увагу на те,що в чергах стоять люди похилого віку та вагітні жінки”, – пише про проблемуСвітлана Гриник

Svitlana Drozd їй відповіла, що «Укрпошта» підпорядкована Міністерству інфраструктури України, на сайті укрпошти є контакти Тернопільської дирекції. вул. Чорновола, 1, м. Тернопіль, 46001. Контактний місцевий телефон: (0352) 43 10 43.Контактний корпоративний мобільний телефон: 050 450 11 76. Від Коропецької селищної ради було звернення з проханням виділити ще один комп’ютер, відповіді наразі не було.

Як розповідає Світлана Гриник, черги були і раніше, але влітку з цим було легше миритися. А от з приходом зими в умовах карнтинних обмежень, коли в приміщенні може перебувати не більше двох людей, проблема стала дуже болісною.