Головна Новини У компанії «БМбуд» розповіли, як працювали на дорогах минулих вихідних

У компанії «БМбуд» розповіли, як працювали на дорогах минулих вихідних

Минулих вихідних погода на території області була по-справжньому зимовою. Температура нижче нуля та снігопади створювали далеко не найкращі умови для безпеки на автошляхах. І якщо у деяких населених пунктах проїзд був справді ускладненим, то дороги міжміського та міжобласного значень переважно були і почищеними, і підсипаними відповідними сумішами. Більшість із них обслуговує ТОВ «БМбуд».

Компанія «БМбуд» продовжує роботу з обслуговування автошляхів у зимовий період.

Наразі працівники та спеціальна техніка виконують роботи на 10-ти автошляхах у Тернопільській області та 9-ти в Івано-Франківській. Загальна протяжність цих доріг (державного значення) – близько 600 кілометрів.

Впродовж всього сезону фахівці «БМбуд» постійно моніторять стан доріг та часто працюють на випередження, адже зважають, зокрема, на прогноз погоди. Під час снігопадів чи відлиги одну і ту ж ділянку доводиться опрацьовувати по кілька разів, аби очистити її та уникнути утворення ожеледі. До слова, зазвичай техніка працює вночі, щоб не ускладнювати дорожній рух та для того, аби вранці водії могли безпечно пересуватися автошляхами. Зауважимо, переважна більшість доріг, які обслуговує «БМбуд» в плані експлуатаційного утримання в зимовий та літній період – це дороги державного значення.

Впродовж минулих вихідних робітники та техніка «БМбуду» працювали у посиленому режимі, адже цього вимагали складні погодні умови: сильний вітер, снігопад та хуртовини. Фахівці робили все для того, аби автошляхи були безпечними для проїзду громадського та приватного транспорту. Зокрема, відповідно до потреб, проводили очистку та оброблення дорожнього покриття протиожеледними сумішами.

Варто зауважити і те, що «БМбуд» займається будівництвом, реконструкцією та ремонтом доріг. У разі потреби і в зимовий період. До прикладу, минулого тижня проводили роботи з аварійного ямкового ремонту на Р-39 – Броди-Тернопіль та Р-43 – Тернопіль-Збараж-Ланівці.

Нагадаємо, вже другу добу дорожники чистять державні автошляхи Тернопільської області