Головна Новини У Карпатах загинув вчитель із Збаража

У Карпатах загинув вчитель із Збаража

 У Карпатах знайшли мертвого мешканця міста Збараж. Чоловік помер під час сходження у гори.

Як повідомляє Управління ДСНС у Закарпатській області, самопочуття чоловіка погіршилось під час проходження туристичного маршруту в районі г. Клифа, Рахівського району. О 20:30 туриста знайшли мертвим. Тіло чоловіка транспортували до Рахівського моргу.

Як стало відомо, це педагог із Збаража. Слова співчуття пишуть його колеги із Збаразька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 імені Івана Франка

“Сьогодні у нашій шкільній родині глибокий сум та тривога у зв’язку із непоправною втратою прекрасного вчителя, наставника, чудового колеги, друга – Ігоря Зеновійовича Поповича.
Він був світлою та чуйною людиною, ентузіастом, здатним надихати своїх учнів на високі звершення та перемоги. Ігор Зеновійович був професіоналом, залюбленим у спорт та туризм. Усе його життя – це рух уперед та підкорення вершин: до останнього подиху, до останнього удару серця, до останньої миті…
Весь педагогічний колектив висловлює щире співчуття рідним померлого в цей скорботний час. А Господь нехай прийме душу Ігоря Зеновійовича у Царство Небесне.
Вічна та світла пам’ять!!!”