Головна Новини У Збаражі чоловік тричі спокусився «Джеком Даниелсом»

У Збаражі чоловік тричі спокусився «Джеком Даниелсом»

Варто визнати, непоганий смак має такий собі Андрій зі Збаража. За півтора тижня молодик примудрився викрасти з місцевого супермаркету три пляшки недешевого віскі «Джек Даниелс» вартістю понад 618 грн. за пляшку. До того ж якось прихопив ще й п’ятизірковий коньяк «Шереулі» за ціною майже 130 грн. Таким чином «градусний злодій» завдав власникові магазину збитків на 1 тис. 984 грн. пише Номер 1

Що характерно, злодій майже не ховався. Щоразу приблизно опівдні заходив до магазину «Еко-маркет», розташованого у центрі м. Збаража, підходив до стелажа з алкоголем і, переставивши пляшки, ховав у кишеню літрові віскі «Джек Даниелс» та спокійно покидав торговельний зал.

Уперше наважився 10 травня ц. р. Три дні потому повернувся знову. Саме того разу прихопив ще й коньяк, а через тиждень знову потягнуло молодика на віскі.

Розкрити крадіжки допомогли камери відеоспостереження. Відтак липкому на руку алкозлодієві тільки й залишилося, що визнати власну провину та під час слідства укласти угоду про примирення з потерпілим. Звісно, що перед цим він повністю компенсував завдані збитки.

Вироком Збаразького районного суду молодика засуджено до одного року позбавлення волі. Зважаючи, що підприємець не наполягав на суворому покаранні, суд звільнив парубка від покарання і встановив рік іспитового строку. Впродовж цього часу засуджений зобов’язаний періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти про зміну місця проживання, роботи та навчання і без дозволу не покидати межі України.

Олена Густенко