Головна Новини У заробітчанки з Тернопільщини чоловікові родичі відібрали рідну донечку

У заробітчанки з Тернопільщини чоловікові родичі відібрали рідну донечку

Мешканка Тернопільщини Марія Попик поділилася зі громадськістю своїм болем і тривогами: чоловікові родичі забрали собі її дитину, поки їй доводилося заробляти гроші за кордоном, і вже встигли позбавити нещасну жінку материнських прав.

Як інформують “Тернополяни“, за словами пані Марії, доньку Сашеньку вона виховувала самотужки, адже її близькі вже давно проживали в Іспанії, а батько дитини батьківство офіційно не визнав. Попри те, його бабуся добре ставилася до них і часто запрошувала в гості разом з Сашунею. Тож коли при оренді квартири в обласному центрі Марію обдурили і разом з донечкою вони залишилися на вулиці, бабуся запропонувала залишити Сашу у них. Нещасна матір погодилася, адже чекати допомоги вже не було звідки.

Вона навідувала доньку, приносила їм з бабусею гроші, допомагала. Проте робити це доводилося таємно, бо в квартирі старенька з дівчинкою мешкали не самі. Донька бабусі Інна також проживала з ними. Жінка постійно гульдибанила у місцевих барах, приводила додому молодих коханців та ще й залякувала стару матір. Проте, з дитиною була бабуся, тож Марія, за її словами, була спокійна.

Як розповідає Марія Попик, у 2012-му році її мама запропонувала поїхати до неї в Іспанію, на що вона, звісно, погодилася. Грошей не вистачало, тож для жінки це була можливість трохи заробити. Донечку Сашу вона залишила з родичами чоловіка, його бабусею та тіткою Інною, які обіцяли глядіти дівчинку. Вона полетіла всього на кілька місяців, але її встигли позбавити батьківських прав ті, хто обіцяв допомагати та підтримувати.