Головна Новини У домі тернопільської умілиці Ірини Давидяк «ростуть» особливі вазонки

У домі тернопільської умілиці Ірини Давидяк «ростуть» особливі вазонки

У домі тернопільської умілиці Ірини Давидяк «ростуть» особливі вазонки, чи то деревця, які є плодами кропіткої праці жінки.

Всі квіткові дерева, які можна побачити в будинку, умілиця виготовила своїми руками з бісеру. Її рукотвори народилися не за один день, а за декілька тижнів і навіть місяців, пише сайт  Тернополяни.

—  Як і кожен вид творчості, плетіння виробів із бісеру потребує багато часу, а також уважності та старання. Щоби зробити одне деревце, яке сягає близько півметра, доводиться попрацювати декілька тижнів. На таку роботу йде й багато бісеру. Свою рослинність плету вже декілька років. На улюблене заняття відводжу декілька годин у день. Інколи й немає вільного часу, щоби засісти за творчість, адже виховую двох дітей. Для своїх квіткових дерев використовую стандартний бісер. Калібрований використовую тільки для вишивання. Відтак, вже маю вдома деревця з орхідей, троянди, сакури та деякі інші. Звичайно, цей вид творчості доволі часовитратний, однак дерева цього варті. Прикрашають будинок не згірше живих вазонів, — поділилася тернополянка.

Жінка додала, що творчістю цікавиться ще з юності. А її дім прикрашають не тільки бісерні вазони-дерева, але й потішні паперові звірята, виготовлені в техніці оригамі.