Головна Новини У добробаті «Тайфун» розповіли про порушення, які фіксували у Тернополі

У добробаті «Тайфун» розповіли про порушення, які фіксували у Тернополі

Бійці добробату «Тайфун» продовжують пильнувати за порядком та безпекою в Тернополі під час патрулювань. Вдень і вночі фіксують порушення та нагадують громадянам про вимоги воєнного часу та норми правопорядку.

Власне, щодо порушень, то, на жаль, громадяни продовжують ігнорувати комендантську годину. Нерідко мають справу і з особами, які розпивають алкогольні напої в громадських місцях або в заборонений час. Фіксують і конфлікти.

Зокрема, за минулих два тижні виявили на вулицях:

  • понад 120 осіб під час комендантської години, в тому числі – 12 підлітків;
  • 35 осіб – в стані сп’яніння, які дебоширили, чим створювали небезпеку для оточуючих;
  • 15 – передали в відділок поліції;
  • 7 осіб перебували в стані наркотичного сп’яніння та мали із собою наркотичні чи інші заборонені речовини;
  • перевірили також 8 осіб, які перебувають під адміннаглядом, 2 з них не виявили за вказаною адресою, про що повідомили поліцію;
  • спільно з поліцією склали 20 протоколів про ті чи інші адміністративні правопорушення.

Окремо розповіли і про випадок на вулиці Довженка, в ніч на 24 серпня. Патруль «Тайфуна» виявив автомобіль марки Mercedes Vito, в якому помітили чотирьох громадян. Під час перевірки даного автомобіля, бійці виявили велику кількість речовини схожої на канабіс та прилади, на перший погляд, необхідні для куріння даної наркотичної речовини. Зазначену речовину спільно з поліцію вилучили, а зловмисників доправили у відділок поліції.

Нагадаємо, комендантська година в Тернополі триває з 23:00 до 5:00. У цей час пересуватися містом без спеціального дозволу заборонено. Також зараз всі громадяни повинні мати при собі документи, які посвідчують особу. Тих, хто не має з собою документів – передають поліції для встановлення особи.