Головна Новини У деяких районах Тернополя тимчасово обмежують постачання гарячої води

У деяких районах Тернополя тимчасово обмежують постачання гарячої води

Через плановий ремонт мереж у деяких районах Тернополя тимчасово обмежують постачання гарячої води. Як пояснює директор КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрій Чумак, провести ремонт котелень необхідно, щоб вчасно та безпечно розпочати опалювальний сезон восени.

«Сьогодні Тернопіль є одним з декількох міст України, яким вдалося подавати в неопалювальний період гарячу воду, – розповідає Андрій Чумак. – Частково це вдалося зробити завдяки роботі котелень на альтернативному виді палива, адже ми зекономили кошти і змогли організувати підігрів води. На перспективу, у тому числі і завдяки встановленню ІТП, ми плануємо, що будемо забезпечувати всіх споживачів цілодобово гарячою водою у неопалюювальний період, а взимку – якісним теплопостачанням та гарячою водою».

Також, зі слів керівника КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», на сьогодні населення заборгувало підприємству за послуги гарячого водо- та теплопостачання понад 50 млн. грн. Тому підприємство просить споживачів погасити заборгованість.