Головна Новини У дев’яти водіїв, які сіли за кермо “під мухою”, відібрали автомобілі на...

У дев’яти водіїв, які сіли за кермо “під мухою”, відібрали автомобілі на користь армії

нетверезий водій

Вчора, 6 березня, під час чергового брифінгу очільник військової адміністрації Тернопільщини Володимир Труш вкотре наголосив, що вживати алкоголь чи наркотики у час війни – категорично заборонено, надто – сідати у захмелілому стані за кермо. До слова, у таких горе-водіїв уже відібрали 9 машин і передали на кристь армії.

За 6 березня вилучили 5 авто у власників, які кермували ними в стані алкогольного сп’яніння. Транспортні засоби передали армії.

Нагадаємо, за попередні дні за аналогічні правопорушення вже вилучили 4 авто. Тобто, разом їх уже 9, повідомляє tmcinfo.com.ua.

«Я ще раз звертаюся: хто хоче допомогти армії – будь ласка! Патрульна поліція та органи правопорядку завжди готові вилучити транспортні засоби, якщо ви порушуєте ПДР. Закликаю не пити, не вживати наркотики у воєнний час!», – каже Труш.

Вкотре нагадують також не ігнорувати повітряні тривоги. Особливо зважаючи на ситуацію з аеропортом у Вінниці та військовим летовищем на Хмельниччині.

«Коли чуєте сирени – йдіть у сховища! Сьогодні силовики прорахували: випущена з Придністров’я (саме звідти, за попередніми даними, обстріляли летовище у Вінниці – авт.) ракета до Тернополя долітає за 5 хвилин», – пояснює Труш.