Головна Новини У голови Монастириської РДА, яка брала участь у людному мітингу, виявили коронавірус

У голови Монастириської РДА, яка брала участь у людному мітингу, виявили коронавірус

У голови Монастириської РДА Галини Молчанової виявили коронавірус. Про захворювання жінки стало відомо під час мітингу місцевих мешканців проти дистанційного навчання. Про це повідомляє інтернет-видання «Сорока».

Очільниця продовжувала відвідувати заходи знаючи, що має позитивний результат тесту на коронавірус. Також особи, з якими контактувала голова Монастириської РДА, відмовляються йти на карантин і продовжують працювати.

«Всі працівники районної ради ходять на роботу, ніхто з них не знаходиться на самоізоляції як вчителі, наприклад, які сиділи 2 тижні коли захворіла одна вчителька. Голова Монастириської РДА на річниці депортації лемків, вже знала про діагноз посадовця з районної ради (що підтверджують присутні на заході) і не повідомила відповідні органи про порушення правил карантину, хоче це прямий обов’язок. Тепер вони всі в один голос “розповідають”, що були з ним не в контакті. От цікаво хто окрім них самих в це вірить? Є ж не тільки слова, а й ще записи з камер. А скільки потенційних контактів відбулося у голови районної ради, який більше за всіх спілкується з хворим? Тепер скажіть про яке подолання коронавірусу в районі може йти мова, якщо перші керівники району, і їх апарат вчиняють такі безвідповідальні дії? Наражаючи людей на небезпеку вони розповідають як мешканцям району дотримуватися карантину?», ¬ зазначає Світлана Безділь.

Під час мітингу правоохоронці зареєстрували повідомлення жінки про виявлений COVID-19 у посадовця.