Головна Новини У Великих Гаях виник скандал довкола маршруток

У Великих Гаях виник скандал довкола маршруток

маршрутка

“Хочу вкотре звернутися до керівництва Великогаївської ОТГ. Тема маршруток у В. Гаях порушується постійно і нічого не міняється. Сьогодні зранку люди були змушені чекати більше години, так як 3 рейси були пропущені. Мені, як людині, яка працює, доводиться платити штрафи за запізнення, в яких я не винна. Це відбувається ПОСТІЙНО. Автобуси несправні і з’їжджають з рейсів майже щодня. Чому люди повинні таке терпіти і платити за такий “сервіс” 7 грн??? Будучи студенткою, постійно мала проблеми через невстигання на іспити по причині відсутності маршрутки.
Прошу вкотре звернути увагу на цю болючу тему і вирішити проблему” – написала у соцгрупі громади місцева жителька.

Тему підхопили дописувачі соцгрупи. Вони підтримують думку пані Ірини і просять керівництво прийняти міри.

Голова ОТГ Олег Кохман повідомив, що сьогодні, 9 липня це питання будуть обговорювати з перевізниками і районною владою.

“У вівторок 9 липня 2019 року о 17.00 год. в Залі засідань Великогаївської сільської ради ОТГ відбудеться зібрання з перевізниками с. Великі Гаї та адміністрацією громади і представниками Тернопільської районної державної адміністрації.
ЗАПРОШУЮ УСІХ НЕБАЙДУЖИХ ЖИТЕЛІВ с. ВЕЛИКІ ГАЇ. Прийти на засідання та висловити свої побажання та зауваження.” – написав голова.