Головна Новини Уродженка Тернополя виборола престижне місце на світовому турнірі (Фото)

Уродженка Тернополя виборола престижне місце на світовому турнірі (Фото)

Відомий у Тернополі тренер Віктор Мацикур поділився на своїй сторінці у ФБ втішкою новиною. Його підопічна посіла призове місце на світовому турнірі.

“Пишаюсь своєю вихованкою Яною. Два тижні тому вона виборола 4 місце на одному з самих престижних турнірів в світі “Arnold Classic”, титул якого часто прирівнюють до титулу Чемпіона світу. Турнір проходив в Іспанії, місті Санта Суссана, Яна виступала в традиційній для себе категорії «фітнес бікіні».

Три роки тому вони приїхала з Нідерландів, де зараз проживає, у свій рідний Тернопіль і за півроку, практично «з нуля» (хіба що досвід танців був потрібен для граційного дефіле на сцені) з моїми тренуваннями, у тоді ще нашому з дружиною залі «Vitamin Gym” Яна зробила чудову для дебюту форму та стала фіналісткою на Чемпіонаті України (на другому фото).

Після такого вдалого та позитивного старту я був впевнений – Яна продовжить після повернення в Амстердам працювати та вдосконалюватись. За цей період вона кілька разів перемагала на чемпіонаті Нідерландів, на турнірі легендарної Джудіт Бергман. І ось фінал «Arnold Classic”. Чудовий приклад цілеспрямованості і це при відсутності тренера останнім часом! Хоча мушу додати, що Яна тоді ж завершила навчання на моєму курсі і зараз сама є тренером у одному з місцевих залів у Амстердамі.