Головна Новини “Укрзалізниця” тимчасово призупиняє посадку пасажирів на станції “Тернопіль”

“Укрзалізниця” тимчасово призупиняє посадку пасажирів на станції “Тернопіль”

Укрзалізниця тимчасово призупиняє посадку пасажирів на станції “Тернопіль”. Потяги, які курсуватимуть через обласний центр, здійснюватимуть лише висадку людей на зазначеній зупинці. Таке рішення прийняте у зв’язку з внесенням міста до “червоної” зони. Обмеження вступить у дію з 00:01 години 7 вересня, Файне місто

“З 00:01 7 вересня на станціях Острог та Радивилів відновлено посадку пасажирів. Також тимчасово скасовано посадку пасажирів на станції Тернопіль (дозволена лише висадка пасажирів). Зауважимо, що пасажири, які відмовляються від поїздки, зможуть повернути квитки до залізничних кас або через офіційний сайт Укрзалізниці”, – йдеться у повідомленні.

З 7 вересня зі  станції не продаватимуться квитки на поїзди сполученням:

№21/22 Харків —Трускавець;

№12/11 Одеса — Львів;

№81/82 Київ —  Ужгород;

№49/50 Київ — Трускавець;

№136/135 Снятин — Одеса — Чернівці;

№108/107 Одеса — Ужгород;

№110/109 Львів — Херсон;

№41/42 Дніпро —  Трускавець;

№715/716 Київ — Львів.

Зазначимо, що у разі повернення квитків пасажирам обіцяють повернути кошти у розмірі 100% від їх вартості. Здійснити обмін можна у будь-який момент до дня запланованої поїздки і не пізніше 60 днів після.

Нагадаємо, за період карантину це вже вдруге “Укрзалізниця”запроваджує певні зміни у роботу потягів, які курсують через станцію “Тернопіль”. Поперенього разу причиною аналогічного рішення також було внесення Тернополя до “червоної” зони. Більш детально про це – у наших попередній матеріалах.