Головна Новини Уже завтра в Тернополі стартує довгоочікуваний хокейний турнір на озері

Уже завтра в Тернополі стартує довгоочікуваний хокейний турнір на озері

У суботу, 5 лютого, у Тернополі стартує Всеукраїнський чемпіонат з хокею «Ternopil Hockey Classic – 2022».
Аби позмагатися за перехідний дерев’яний Кубок, до Файного міста на два дні з’їдуться хокеїсти з різних куточків України.
Тернопільська обласна рада запрошує усіх охочих прийти на «Циганку», щоб споглядати за цим масштабним спортивним дійством. Початок – о 10:00.
– В обласному центрі пройдуть традиційні всеукраїнські змагання з хокею «Ternopil Hockey Classic-2022». Як голова Відокремленого підрозділу Ради Федерації хокею України на Тернопільщині, зичу всім учасникам змагань вдалих ігор і радо запрошую в наш гостинний край, а глядачам бажаю неймовірного задоволення від перегляду захоплюючих матчів!  наголосив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
«Ternopil Hockey Classic» – це щорічний чемпіонат з хокею на озері, який не має аналогів в Україні. Від звичного хокею змагання на озері відрізняється правилами гри, відсутністю воротарів та мінімальним екіпіруванням.
До слова, цього року в Тернополі планують розпочати будівництво сучасного льодового палацу, який стане майданчиком для хокею, фігурного катання та інших зимових видів спорту. Загальна вартість проєкту – 190 мільйонів гривень. Його реалізують за співпраці обласної та міської влади. Буде залучено кошти як державного, так і місцевого бюджетів.


https://www.facebook.com/Holovko.Mykhailo/posts/400881865203010