Головна Новини Увірвалися до помешкання, побили та пограбували – розбірки між працедавцем та робітниками...

Увірвалися до помешкання, побили та пограбували – розбірки між працедавцем та робітниками на Тернопільщині

Кримінальне провадження за фактом відкритого викрадення чужого майна задокументували працівники слідчого управління ГУНП в Тернопільській області відносно чотирьох жителів обласного центру. Кримінальний квартет пограбував мешканця району.
Подія трапилася 3 серпня, близько 1 години. З заявою до правоохоронців звернувся житель села Кип’ячка. Заявник повідомив, що вночі невідомі особи увірвали в його помешкання та вчинили протиправне. Вони стягнули його з ліжка, почали бити, та вимагати грошові кошти. Переляканий господар віддав засіб зв’язку та гаманець в якому знаходилося 40 000 гривень.
Після того як грабіжники покинули помешкання чоловік звернувся за допомогою до медиків та поліцейських.
По гарячих слідах працівники поліції вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися уродженці Тернополя 1992, 1995 та 1997 років народження.
Як встановили правоохоронці, напередодні у сторін виник конфлікт, через  фінансову заборгованість: роботодавець не заплатив підозрюваним за виконанні будівельні роботи.
Спершу тернополяни запивали горе, поки в одного із присутніх не виникла ідея отримати кошти іншим шляхом. Вночі молодики направилися до помешкання жертви та вибивши вхідні двері, зайшли до середини. Вони лупцювали господаря  допоки не отримали бажаного.
Після злочину зловмисники продовжили застілля вже з наявною « заробітною платою».
Підозрювані у протипраному зізналися. Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж».
Двом з градіжників оголосили підозру за ч. 1 ст.162 та ч.2 ст.186 ККУ.
Триває слідство.