Головна Новини Увага: з 25 березня через станцію “Тернопіль” поїзди та приміські електрички курсуватимуть...

Увага: з 25 березня через станцію “Тернопіль” поїзди та приміські електрички курсуватимуть за «літнім часом»

ПАТ «Укрзалізниця» нагадує пасажирам, що 25 березня 2018 року о 03:00 год. за київським часом в Україні відбудеться перехід на «літній час» – стрілки годинника буде переведено на 1 годину вперед. Час відправлення та прибуття поїздів у квитках вказано вже з урахуванням цього переходу.
Усі зміни були заздалегідь внесені та узгоджені з адміністраціями сусідніх країн. Оскільки у проїзних документах на поїзди формування ПАТ «Укрзалізниця» враховано вже відкоригований графік руху пасажирських та приміських поїздів, пасажирам, що запланували поїздки на цей день, а також усім, хто зустрічатиме подорожніх на вокзалах, варто звернути на це увагу та вчасно перевести стрілки годинника на «літній час».

Із графіком руху пасажирських поїздів можна ознайомитися на офіційному сайті ПАТ «Укрзалізниця», або за телефонами довідкових бюро на вокзалах та станціях магістралі.

Львівська залізниця інформує про те, що у зв’язку з переходом на «літній час» із переведенням стрілки годинника на одну годину вперед, на магістралі відсутня технічна можливість пропуску приміських поїздів на дільниці Делятин–Рахів. Зважаючи на це, у вказані дні буде відмінено курсування таких приміських поїздів:

24.03.2018 р. – №6445 Коломия–Ворохта;

25.03.2018 р. – №6446 Ворохта–Коломия, №6403 Івано-Франківськ–Рахів, №6404 Рахів–Івано-Франківськ.

Зміни у графіку руху приміських поїздів, що курсують через станцію “Тернопіль”, можна проглянути на сайті “Львівської залізниці”